CRIZA IMIGRANŢILOR: Parlamentul Ungariei a adoptat pachetul de măsuri care înăspreşte legile privind migrarea

Parlamentarii unguri au adoptat vineri pachetul de măsuri menite să înăsprească legile cu privire la protecţia frontierei şi migrare, relatează MTI.

18626 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Parlamentul Ungariei a adoptat pachetul de măsuri care înăspreşte legile privind migrarea

Parlamentul Ungariei (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Amendamentele au fost adoptate cu 140 de voturi la 33 din totalul de 199.

Potrivit acestor amendamente, între altele, zone de tranzit urmează să fie create de-a lungul frontierei Ungariei cu Serbia, Codul Penal va aplica pedepse mai dure traficanţilor de persoane, iar avarierea gardului de la frontiera cu Serbia, ridicat pentru a opri afluxul de refugiaţi şi imigranţi dinspre Sud, va fi o faptă penală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici