Cum ar putea arăta ucigaşul jurnalistului american James Foley - FOTO

Teroristul John, care l-a ucis pe jurnalistul american James Foley, ar putea fi un rapper sau un hacker care a furat informaţii personale ale fostului premier britanic Tony Blair.

3194 afișări
Imaginea articolului Cum ar putea arăta ucigaşul jurnalistului american James Foley - FOTO

Cum ar putea arăta ucigaşul jurnalistului american James Foley - FOTO

Abdel-Majed Abdel Bary (23 de ani), un fost rapper din Londra, ar putea fi teroristul mascat care l-a ucis brutal în faţa camerelor pe jurnalistul independent James Foley, scrie Daily Mail.

Abu Abdullah al-Britani, din Portsmouth, ar putea şi el să fie "John".

Un alt posibil John este Abu Hussain al-Britani (20 de ani), care a trăit în Birmingham şi a fost arestat în 2012 pentru că a furat informaţii personale ale fostului premier britanic Tony Blair. Numele său real este Junaid Hussain.

Potrivit The Sun, cei trei au voci similare cu cele ale ucigaşului lui James Foley şi folosesc un limbaj similar cu criminalul mascat din clip.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici