Cum arată o nuntă regală în pandemie. Prinţesa Beatrice a purtat rochia Reginei

  • Nunta secretă a Prinţesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi, magnatul italian cu afaceri în imobiliare, a avut loc pe 17 iulie.
  • Pozele de la nuntă îi arată pe Regină şi pe Prinţul Philip păstrând distanţa de siguranţă.
  • Deşi tatăl Prinţesei Beatrice nu apare în poze, Palatul Buckingham a declarat că bărbatul a condus-o către altar.
  • Prinţesa Beatrice a purtat o rochie de tafta şi o diademă cu diamante, împrumutate de Regină.
7311 afișări
Imaginea articolului Cum arată o nuntă regală în pandemie. Prinţesa Beatrice a purtat rochia Reginei

Cum arată o nuntă regală în pandemie. Prinţesa Beatrice a purtat rochia Reginei

Prinţesa Beatrice de York s-a măritat în secret, în dimineaţa zilei de vineri, 17 iulie, la Capela Regală din cadrul Palatului Windsor, cu Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat italian cu afaceri în imobiliare.
 
Azi, Palatul Buckingham a publicat poze de la nunta regală ce a avut loc în pandemie, relatează The Guardian.
 

 
Regina şi Prinţul Philip au apărut în fotografii păstrând distanţa de siguranţă, iar Prinţesa Beatrice şi soţul său au fost fotografiaţi în timp ce părăseau biserica, la finalul cununiei religioase.
 
Prinţesa a fost îmbrăcată într-o rochie de tafta, creată de designerul Normal Hartnell, şi a purtat o diademă cu diamante, ambele împrumutate de la Regină.
 
Chiar dacă tatăl Prinţesei Beatrice nu a apărut în poze, Palatul Buckingham a declarat că aceasta a fost condusă către altar de bărbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici