Cum repară angajaţii unei companii aeriene un avion: Geamul de la cabina piloţilor, lipit cu bandă adezivă - FOTO

Un avion al companiei low-cost Ryanair a fost nevoit să revină pe aeroportul Stansted la 20 de minute de la decolare, după ce banda adezivă aplicată pe geamul din cabina piloţilor s-a desprins.

5602 afișări
Imaginea articolului Cum repară angajaţii unei companii aeriene un avion: Geamul de la cabina piloţilor, lipit cu bandă adezivă - FOTO

Cum repară angajaţii unei companii aeriene un avion: Geamul de la cabina piloţilor, lipit cu bandă adezivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii septembrie, la bordul unui aparat Boeing 737-800 care transporta 200 de pasageri şi care efectua o cursă între aeroportul Stansted şi Riga, relatează Daily Mail.

Autoritatea aviatică irlandeză a efectuat deja o anchetă, afirmând că banda adezivă a fost utilizată pentru protecţia unui geam nou, iar siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nici un moment.

După incident, şi compania a insistat că siguranţa pasagerilor nu a fost periclitată, cu toate că unii pasageri şi-au exprimat temerea pentru viaţa lor.

"Puneau bandă adezivă pe fereastra din faţa (avionului) chiar în timp ce stăteam noi la coadă", a declarat Anthony Neal, în vârstă de 33 de ani, care s-a aflat la bordul avionului împreună cu un grup de prieteni.

"Un bărbat era căţărat pe scară, iar altul era ieşit în afară pe fereastra de la cabina piloţilor", a adăugat Bromley. "După aproximativ 20 de minute de zbor, pilotul a anunţat că a apărut o problemă cu parbrizul, că a fost avariat într-un zbor anterior şi că trebuie să se întoarcă (pe aeroportul) Stansted", a adăugat tânărul, care a subliniat că "oamenii erau îngroziţi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici