VIDEO  Cum s-a îmbogăţit Elizaveta, fiica lui Peskov, în anului războiului

În timp ce prosperă din afacerile cu statul, fiica lui Peskov se antrenează trăgând cu pistolul şi să aruncând cuţite.

2203 afișări
Imaginea articolului Cum s-a îmbogăţit Elizaveta, fiica lui Peskov, în anului războiului

O viaţă de lux, petrecută între iahturi, călătorii, hoteluri luxoase şi modă, conţine şi cu o pasiune niciodată ascunsă pentru arme albe şi cele de foc.

Pe reţelele sale de socializare, Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov,  afişează cu mândrie videoclipuri în care îi face plăcere să tragă cu pistolul şi să arunce cuţite.

Fata a prosperat financiar în 2022, anul izbucnirii războiului: a câştigat peste 137 de milioane de ruble (echivalentul a aproximativ un milion şi 650 mii de euro).

Bilanţurile companiei sale de echipamente, „Centrum Moscow”, arată o creştere cu de 70 de ori a profitului. Cea mai mare parte a contractelor sunt cu Trezoreria şi cu agenţiile guvernamentale de la Kremlin.

Fata are studii la Paris, adică în Occidentul atât de hulit de tatăl său, iar la început a avut chiar o pornire anti-război, ulterior reprimată: „Nu am cu nimic de-a face cu invazia rusă a Ucrainei. Sunt supărată pentru că vreau să călătoresc”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici