Cum s-ar putea soluţiona conflictul din Ucraina. Premierul Rusiei ar putea discuta cu oficiali de rang înalt de la Geneva

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, ar putea discuta cu diverşi diplomaţi de rang înalt despre o eventuală rezolvare a conflictului din estul Ucrainei, în cadrul unor întâlniri oficiale care vor avea loc în perioada 10-11 iunie la Geneva, a declarat diplomatul Sergei Prikhodko, citat de agenţia Tass.

642 afișări
Imaginea articolului Cum s-ar putea soluţiona conflictul din Ucraina. Premierul Rusiei ar putea discuta cu oficiali de rang înalt de la Geneva

Premierul Rusiei ar putea discuta cu diverşi diplomaţi la Geneva despre conflictul din Ucraina

„Situaţia din Ucraina ar putea fi discutată în cadrul întâlnirilor bilaterale care vor avea loc la Geneva, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Internaţionale a Muncii”, a declarat oficialul. „Suntem gata să discutăm despre acest subiect, în special pentru a găsi o soluţie politică pentru conflictul intern din Ucraina”, a adăugat acesta.

Oficialul rus a mai declarat că Elveţia a oferit cu regularitate ajutoare umanitare în zonele din Donbas care nu se află sub controlul Kievului. „Apreciem contribuţia Elveţiei la negocierile de pace din Ucraina”, a mai spus el.

De asemenea, Prikhodko a mai declarat că Guvernul de la Moscova apreciază faptul că autorităţile elveţiene au decis să nu impună sancţiuni Rusiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici