Cum se vaccinează în Europa. În Italia sunt centre în biserici şi muzee

  • Italia a deschis centre de vaccinare pe vaporaşe, în biserici şi chiar muzee
  • Legendarul autodrom din Monza este unul din site-urile deschise pentru vaccinare
  • Germania are deschis centru non-stop de vaccinare cu ajutorul armatei
377 afișări
Imaginea articolului  Cum se vaccinează în Europa. În Italia sunt centre în biserici şi muzee

Cum se vaccinează în Europa. În Italia sunt centre în biserici şi muzee

Vaccinarea anti-COVID poate avea loc în cele mai neaşteptate locuri. În Italia vaccinul poate fi făcut în biserici sau chiar muzee.

Unul din cele mai neaşteptate locuri deschise pentru imunizare este legendarul autodrom de Formula 1 din oraşul Monza. Acolo sunt vaccinate persoanele de peste 80 de ani.

În Milano, autorităţile vaccinează în Fabbrica del Vapore, un spaţiu dedicat pentru expoziţiile tinerilor artişti, în Palatul Scânteielor şi chiar în Muzeul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie Leonardo da Vinci. 

Pentru a impulsiona campania de vaccinare, Germania a deschis primul centru non-stop de imunizare. El se află în Lebach, din landul Saarland.

Funcţionează în trei ture cu susţinerea armatei. Ministrul german al Apărării scrie pe Twitter că 108 soldaţi, deja imunizaţi, vor vaccina câte o mie de persoane la fiecare 24 de ore.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici