Cuplul regal al Suediei, Prinţul Carl Philip şi soţia sa, Prinţesa Sofia, au fost diagnosticaţi cu COVID-19

  • Prinţul Carl Philip şi soţia sa, Prinţesa Sofia, au fost diagnosticaţi cu COVID-19
  • Cuplul s-a izolat acasă, alături de copiii săi
  • Până acum, cei doi au declarat că simptomele sunt uşoare
677 afișări
Imaginea articolului Cuplul regal al Suediei, Prinţul Carl Philip şi soţia sa, Prinţesa Sofia, au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Cuplul regal al Suediei, Prinţul Carl Philip şi soţia sa, Prinţesa Sofia, au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Prinţul Suediei, Carl Philip, în vârstă de 45 de ani, şi soţia sa, Prinţesa Sofia, de 35 de ani, au anunţat că au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Cei doi s-au izolat în Stockholm, acasă, alături de cei doi copii, în vârsta de 4, respectiv 3 ani.

Regele Carl XVI Gustaf, de 74 de ani, şi Regina Silvia, 76 ani, vor fi şi ei testaţi preventiv, conform declaraţiilor unui purtător de cuvânt al Casei Regale.

Cuplul regal a fost diagnosticat cu COVID-19 în decursul zilei de joi, la o săptămână după ce au participat la înmormântarea fratelui reginei, Walther Sommerlath. La ceremonie au fost prezente mai puţin de 10 persoane şi toate măsurile de siguranţă au fost respectate. Chiar şi aşa, toţi cei care au participat au fost testaţi preventiv şi rezultatele au fost negative.

Casa Regală va testa toate persoanele cu care cuplul a intrat în contact recent, pentru a depista „pacientul zero”.

Prinţul Carl Philip a fost primul în ordinea succesiunii la tron, până când Legea Succesiunii a fost modificată şi a fost introdus sistemul primogeniturii absolute. Din această cauză, Carl Philip a pierdut poziţia în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit, astfel, Prinţesă Moştenitoare. Prinţul Carl Philip este acum al patrulea în ordinea succesiunii la tron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici