Cutremur cu magnitudinea 4,1 în California

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 a avut loc joi noaptea la Napa Valley, în statul american California (vest), potrivit Institutului american de geofizică USGS, relatează USA Today în pagina electronică de vineri.

116 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea 4,1 în California

Cutremur cu magnitudinea 4,1 în California (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Seismul a fost localizat la aproximativ 15 kilometri nord de oraşul Napa, aproximativ 22 de kilometri nord-est de Sonoma şi 68 de kilometri vest-sud-vest de Sacramento, capitala statului, potrivit USGS. Cel mai apropiat oraş de epicentru - zece kilometri - este Yountville.

Angajaţi ai unui restaurant afirmă că seismul nu a afectat localul "prea puternic".

Un cutremur cu magnitudinea 6 a avut loc în august în această regiune viticolă, soldat cu aproximativ 300 de răniţi şi avarierea a peste 1.000 de clădiri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici