Cutremur cu magnitudinea de 5.6 pe scara Richter, în Iran

Un cutremur cu magnitudinea de 5.6 pe scara Richter a avut loc vineri în sud-estul Iranului, într-o zonă izolată, au transmis autorităţile locale, menţionând că momentan nu au fost raportate pagube materiale majore sau victime, relatează Reuters.

408 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5.6 pe scara Richter, în Iran

Cutremur puternic cu magnitudinea de 5.6 pe scara Richter, în Iran

„Zona afectată se află la aproximativ 80 de kilometri de cel mai apropiat oraş. Unităţile noastre nu au ajuns momentan acolo, dar localnicii nu au raportat nimic”, a declarat Abdolrahman Shahnavazi, directorul Asociaţiei de Gestionare a Dezastrelor.

Autorităţile au transmis că au trimis o echipă de salvare şi un elicopter în zonă pentru a evalua situaţia.

Seismul a avut loc la o adâncime de 26 de kilometri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici