CUTREMUR cu magnitudinea de 6,1 grade, în Costa Rica, în apropierea frontierei cu Panama

Un seism cu magnitudinea de 6,1 grade s-a produs vineri în Costa Rica, în apropierea frontierei cu Panama, provocând unele pagube, însă momentan nu au fost semnalate victime, relatează agenţia The Associated Press.

416 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR cu magnitudinea de 6,1 grade, în Costa Rica, în apropierea frontierei cu Panama

CUTREMUR cu magnitudinea de 6,1 grade, în Costa Rica, în apropierea frontierei cu Panama

Cutremurul a avut loc vineri după-amiază, la ora locală 17:22 (02.22, sâmbătă, ora României), în apropiere de localitatea Golfito din Costa Rica, la adâncimea de 15,9 kilometri, anunţă Institutul american de geofizizică (USGS).

Epicentrul a fost la 17 kilometri nord de localitatea Golfito din Costa Rica, la 54 de kilometri vest de localitatea Volcán din Panama şi la 87 de kilometri vest-nord-vest de oraşul David din Panama.

Jurnalistul Ellery Quesada de la televiziunea Canal 9 din Palmar Norte a declarat pentru The Associated Press că seismul a fost s-a simţit puternic în regiune.

"Avem informaţii că în Puerto Jimenez sunt pene de curent şi unii stâlpi de electricitate au fost doborâţi", a declarat Quesada, adăugând că după cutremur au fost înregistrate şi mai multe replici.

În Panama, autorităţile au transmis că seismul s-a simţit puternic în provinciile Chiriqui şi Bocas del Toro, aflate la frontiera cu Costa Rica, însă până în acest moment nu s-au semnalat pagube semnificative ori victime.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici