Cutremur cu magnitudinea de 6,4 în centrul Chile

Un cutremur de mică adâncime cu magnitudinea de 6,4 a fost resimţit în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Chile, fără a provoca însă o alertă de tsunami, relatează Reuters, în pagina electronică.

100 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,4 în centrul Chile

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 în centrul Chile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 10 de kilometri şi la 90 de kilometri nord-vest de Conception, a anunţat centrul american de geofizică USGS.

Potrivit Marinei din Chile, nu există niciun risc de tsunami.

Până acum nu au fost anunţate victime sau pagube materiale.

Chile este una dintre ţările cu cea mai intensă activitate seismică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici