Cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade în Costa Rica

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richter a avut loc luni în largul coastelor sudice ale statului Costa Rica, aproape de capitala San Jose, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

458 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade în Costa Rica

Cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade în Costa Rica

Seismul s-a produs la o adâncime de 19,8 kilometri şi a fost localizat la 16 kilometri de oraşul Jaco, o zonă populară pentru turişti pentru plajele întinse şi surf.

Cutremurul a fost resimţit puternic în capitala costaricană San Jose, aflată la o distanţă de 71 de kilometri.

Deocamdată nu au fost raportate victime sau pagube materiale însemnate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici