Cutremur cu magnitudinea de 6,8, produs la frontiera dintre Peru şi Brazilia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs miercuri la frontiera dintre Peru şi Brazilia, anunţă Institutul american pentru Fizica Pământului (USGS). Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime sau daune materiale.

615 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,8, produs la frontiera dintre Peru şi Brazilia

Cutremur cu magnitudinea de 6,8, produs la frontiera dintre Peru şi Brazilia - USGS

Potrivit USGS, seismul de 6,8 a avut loc la ora locală 12.46 (20.46, ora României), epicentrul fiind în nordul statului Peru, la o adâncime de 146 de kilometri.

Seismul s-a produs la 80 de kilometri de oraşul peruan Pucallpa şi la 200 de kilometri de localitatea braziliană Cruzeiro do Sul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici