CUTREMUR de 5,6 grade pe scara Richter în Cipru, urmat de zece replici

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter a avut loc, miercuri, în Insula Cipru, în estul Mării Mediterane, fiind cea mai puternică mişcare telurică produsă în această zonă în ultimii 16 ani, anunţă Institutul cipriot de geofizică.

535 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR de 5,6 grade pe scara Richter în Cipru, urmat de zece replici

CUTREMUR de 5,6 grade pe scara Richter în Cipru, urmat de zece replici (Imagine: Mediafax Foto)

Cutremurul a fost resimţit puternic în Nicosia, unde mii de persoane au părăsit clădirile şi au stat câteva ore pe străzi. Nu s-au înregistrat victime.

Cutremurul de 5,6 grade a avut loc la ora locală 11.25 (11.25, ora României) şi a fost urmat de zece replici.

Epicentrul a fost în zona oraşului de coastă Paphos, în sud-vestul Insulei Cipru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici