CUTREMUR de mică adâncime în Turcia, cu magnitudinea de 5,8 grade. Seismul, urmat de două replici

Un seism de mică adâncime cu magnitudinea de 5,8 grade s-a produs miercuri dimineaţă în sud-vestul Turciei, în apropierea oraşului Denizli, anunţă Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

183 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR de mică adâncime în Turcia, cu magnitudinea de 5,8 grade. Seismul, urmat de două replici

CUTREMUR în Turcia cu magnitudinea de 5,8 grade

Epicentrul seismului a fost localizat la 16 kilometri sud de localitatea Acıpayam, la 61 de kilometri sud-est de oraşul Denizli, şi la 236 de kilometri sud-est de Izmir, al treilea cel mai mare oraş din Turcia.

Cutremurul s-a produs miercuri, la ora locală 09:34 (ora României, 08:34), la adâncimea de 27 de kilometri.

Două replici, de 4,8 şi 4,5 grade, s-au înregistrat la scurt timp după seism, informează cotidianul Daily Sabah, citând autorităţile turce.

Momentan nu au fost raportate victime, însă unele clădiri din lemn au fost avariate, a declarat Hulusi Şevkan, primarul localităţii Acıpayam.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici