Cutremur de suprafaţă de 4,6 grade, produs pe insula italiană Sicilia

Un cutremur de suprafaţă de 4,6 grade pe scara Richter a avut loc luni după-amiază în sudul insulei italiene Sicilia, fiind simţit puternic în provinciile Siracusa, Ragusa şi Catania.

730 afișări
Imaginea articolului Cutremur de suprafaţă de 4,6 grade, produs pe insula italiană Sicilia

Cutremur de suprafaţă de 4,6 grade, produs pe insula italiană Sicilia

Potrivit Institutului american de Geofizică (USGS), seismul de 4,6 grade s-a produs la ora 16.35 (17.35, ora României), la adâncimea de doar zece kilometri.

Epicentrul a fost în zona Palazzolo Acreide, la 17 kilometri nord-est de Ragusa şi la 20 de kilometri nord-est de Modica.

Cutremurul a fost simţit puternic în provinciile siciliene Siracusa, Ragusa şi Catania.

"Din informaţiile disponibile până acum, nu s-au înregistrat victime şi nici daune materiale majore", a transmis Departamentul Protecţiei Civile din regiunea Sicilia, citat de Rai News.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici