Cutremur în Oklahoma la scurt timp după discursul lui Donald Trump

Un cutremur moderat în intensitate a lovit Oklahoma la vest de Tulsa, la scurt timp după ce preşedintele Trump a organizat un eveniment de campanie în oraş. Cutremurul s-a produs la 22:15 ora locala, 6:15 ora României.

8892 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Oklahoma la scurt timp după discursul lui Donald Trump

Cutremur în Oklahoma la scurt timp după discursul lui Donald Trump

Un cutremur moderat în intensitate a lovit Oklahomala vest de Tulsa, la scurt timp după ce preşedintele Trump a organizat un eveniment de campanie în oraş. Cutremurul s-a produs la 22:15 ora locala, 6:15 ora României.

Cutremurul de magnitudine 4.5 a avut epicentrul în apropiere de Perry, Oklahoma, care se află la aproximativ100 km vest de Tulsa. Cutremurul a fost resimţit în partea de nord-centru a statului şi chiar în Kansas.

Sute de persoane, inclusiv din Tulsa, au raporta că au simţit cutremurul. Protestele se desfăşurau încă pe străzile oraşului la momentul cutremurului.

Sâmbătă seară, preşedintele SUA, Donald Trump a organizat primul său miting de campanie de când coronavirusul a lovit Statele Unite. Evenimentul s-a încheiat înainte ca cutremurul să lovească statul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici