Cutremurul din Turcia: Zeci de persoane au fost rănite, iar aproape 1.000 de clădiri au fost avariate

Aproape 1.000 de clădiri au fost avariate în urma cutremurului produs în sud-vestul Turciei, au anunţat vineri seară autorităţile de la Ankara, citate de agenţia Associated Press.

6602 afișări
Imaginea articolului Cutremurul din Turcia: Zeci de persoane au fost rănite, iar aproape 1.000 de clădiri au fost avariate

Cutremurul din Turcia: Aproape 1.000 de clădiri au fost avariate

Cel puţin 108 clădiri au suferit avarii grave, iar alte 868 au fost afectate uşor, a declarat vineri Murat Kurum, ministrul turc al Mediului şi Planificării Urbane. Autorităţile vor iniţia rapid lucrările de reconstrucţie şi consolidare.

Zeci de persoane au fost rănite în urma cutremurului produs joi în sud-vestul Turciei, au anunţat autorităţile, citate de site-ul cotidianului Hurriyet.

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,8 grade s-a produs, joi, în sud-vestul Turciei, conform Institutului american de geofizică (USGS). Cutremurul a fost simţit puternic în zonele Denizli, Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak şi Isparta.

Taguri:
turcia,
cutremur,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici