Data viitorului summit UE ar putea fi modificată, din cauza unei greve generale în Belgia

Uniunea Europeană nu exclude posibilitatea schimbării datei viitorului summit, programat la 30 ianuarie, în contextul în care în acea zi este prevăzută o grevă generală în Belgia, anunţă surse europene.

250 afișări
Imaginea articolului Data viitorului summit UE ar putea fi modificată, din cauza unei greve generale în Belgia

Data viitorului summit UE ar putea fi modificată, din cauza unei greve generale în Belgia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Examinăm situaţia", anunţă sursa citată, referindu-se la o grevă care riscă să paralizeze circulaţia în Bruxelles.

"Preşedinţia UE încă nu a decis ce va face în cazul grevei generale din Belgia", adaugă o altă sursă diplomatică europeană.

Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anunţat în decembrie că viitorul summit european va avea loc pe 30 ianuarie, fiind vorba de o reuniune informală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici