O poliţistă din Rusia a căzut de la balcon şi a murit, după ce a depus mărturie împotriva şefului. Notiţa misterioasă din geanta femeii

  • O poliţistă cu grad înalt din Orientul Îndepărtat al Rusiei a murit, după ce a căzut de la balcon
  • Ea a depus mărturie împotriva şefului ei, într-un dosar în care acesta era acuzat de şantaj
  • Potrivit unei surse citată de presa locală, anchetatorii au găsit un bilet în geanta acesteia, în care se specificau mai multe sarcini ce trebuiau îndeplinite
12130 afișări
Imaginea articolului O poliţistă din Rusia a căzut de la balcon şi a murit, după ce a depus mărturie împotriva şefului. Notiţa misterioasă din geanta femeii

Sursa FOTO: Profimedia

Yekaterina Mishkina, o poliţistă cu grad înalt din oraşul Khabarovsk, la 8000 de kilometri est de Moscova, a căzut de la balcon şi a murit, după ce anterior a depus mărturie împotriva fostului ei şef, într-un dosar în care acesta era acuzat de şantaj, informează presa locală, citată de The Moscow Times.

Nu este clar de făcea poliţista înainte să cadă de la etajul cinci, însă site-ul local de ştiri Dvnovosti.ru spune că, în imaginile de pe camerele de supraveghere, se observă cum Mishkina încearcă să urce pe acoperiş, fără succes, iar apoi coboară câteva etaje. Poliţia a deschis o anchetă internă pentru a investiga cauza exactă a morţii.

Potrivit unor rapoarte neoficiale, care citează surse anonime din interiorul anchetei, Mishkina a fost un martor cheie într-un dosar penal de şantaj, ce îl viza pe fostul ei şef. De asemenea, presa locală relatează că autorităţile au găsit o notiţă în geanta femeii, care cuprindea o listă de sarcini ce trebuiau îndeplinite "până la un moment precis".

"Descoperirea indică faptul că ceea ce s-a întâmplat nu a fost spontan", a declarat o sursă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici