Decizia RADICALĂ luată de Emmanuel Macron, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Campania electorală europeană a preşedintelui francez Emmanuel Macron este suspendată pentru moment după incendiul de la Catedrala Notre-Dame, a declarat Nathalie Loiseau, politician francez, care deschide lista partidului lui Macron în această campanie, relatează Reuters.

6733 afișări
Imaginea articolului Decizia RADICALĂ luată de Emmanuel Macron, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Emmanuel Macron, decizie radicală după incendiul de la Catedrala Notre-Dame:

"Toţi trecem printr-un moment de tristeţe extremă. Lista "Renaşterea" este o parte integrantă a acestui moment de unitate naţională. Prin urmare, suspendăm campania până la noi ordine", a scris Loiseau pe contul său de Twitter.

Partidul LREM, condus de preşedintele francez Macron, a intitulat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare de luna viitoare "Renaşterea".

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala romano-catolică Notre-Dame din Paris, situată în Arondismentul 4 al capitalei Franţei, a fost construită în perioada 1163-1345 în stil gotic. Catedrala este unul dintre monumentele emblematice ale Parisului.

Pompierii au stins incendiul de la Catedrala Notre Dame din Paris, după ce s-au luptat cu focul timp de nouă ore, a anunţat marţi brigada de pompieri din Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici