Declaraţia lui Donald Trump, înaintea marelui TURNEU din Europa: Putin, cea mai facilă întrevedere. Cine ar crede?

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, consideră că relaţia cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, este "cea mai facilă", deşi nu poate spune dacă liderul de la Kremlin este prieten ori inamic.

1031 afișări
Imaginea articolului Declaraţia lui Donald Trump, înaintea marelui TURNEU din Europa: Putin, cea mai facilă întrevedere. Cine ar crede?

Declaraţia preşedintelui SUA înaintea marelui TURNEU din Europa: Putin, cea mai facilă întrevedere. Cine ar crede?

Într-o declaraţie făcută de la Casa Albă înaintea turneului în Europa care include prezenţa la summitul NATO, o vizită în Marea Britanie şi o întâlnire cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, Donald Trump a criticat din nou ţările Alianţei Nord-Atlantice pentru bugetele insuficiente alocate apărării.

"Prin urmare, am NATO, am Marea Britanie, care trece printr-o anumită criză, şi îl am pe Putin. Sincer, Putin poate este cea mai facilă" întrevedere. "Cine ar crede?", a afirmat Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici