Video DECLARAŢIA ZILEI Donald Trump: Teroriştii şi extremiştii trebuie să fie excluşi pentru totdeauna din societate!

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis condoleanţe familiilor victimelor atacului terorist de la Manchester, afirmând că atentatul a fost comis de nişte "rataţi malefici", informează agenţia de ştiri Reuters şi BBC News.

412 afișări

Au fost ucişi “foarte mulţi oameni tineri, frumoşi şi inocenţi care se bucurau de viaţă”.

Aflat într-o vizită de stat în Israel, preşedintele american a declarat că "atâtea persoane tinere şi inocente (...) ucise de nişte rataţi malefici".

"Nu îi voi numi monştri pentru că le va plăcea acest termen. Vor considera că e un nume grozav", a completat Trump.

"Teroriştii şi extremiştii şi cei care îi ajută trebuie excluşi din societatea noastră pentru totdeauna. Această ideologie ticăloasă trebuie să fie distrusă, complet eliminată", a subliniat liderul american.

“Îi voi numi de acum înainte rataţi pentru că asta sunt. Sunt rataţi. Să ţineţi minte asta”, a mai spus Donald Trump.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici