Declaraţiile unui episcop, la o slujbă alături de vicepreşedintele SUA: Spiritul demonic face ca o femeie să trăiască cu o altă femeie

O înregistrare video cu o slujbă la care a asistat vicepreşedintele american Mike Pence şi la care un episcop a spus că homosexualitatea este cauzată de "spiritul demonic" a fost publicată de Casa Albă pe contul oficial de YouTube, potrivit The Independent.

992 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile unui episcop, la o slujbă alături de vicepreşedintele SUA: Spiritul demonic face ca o femeie să trăiască cu o altă femeie

Sursa FOTO: Hepta.ro

După ce Mike Pence s-a adresat unei congregaţii din Tennessee, preotul a ales să vorbească despre relaţiile între persoane de acelaşi sex într-o predică ce este încă disponibilă pe YouTube.

"Un spirit demonic este cel care face ca o femeie să trăiască cu o altă femeie. Un spirit demonic face ca un bărbat să fie atras de alt bărbat", a spus preotul.

Episcopul Jerry Wayne Taylor a susţinut că "diavolul" încearcă "să distrugă fundaţia căsătoriei" şi "să pună capăt procesului de reproducere".

Casa Albă a fost criticată pe reţelele de socializare pentru că a difuzat înregistrarea predicii pe canalul de YouTube, utilizatorii calificând videoclipul drept "revoltător".

Vicepreşedintele, cunoscut pentru convingerile sale religioase conservatoare, a spus că a vizitat biserica din Memphis pentru a celebra ziua dedicată în SUA activistului pentru drepturile civile Martin Luther King.

"Nu veţi vedea niciodată două animale de acelaşi sex formând un cuplu", a mai spus episcopul. În lumea animală au fost descoperite peste 1.500 de specii cu comportament homosexual.

După vizita de la biserica din Memphis, Pence a mulţumit pentru "primirea călduroasă" într-un mesaj publicat pe Twitter.

Administraţia Trump i-a luat apărarea lui Pence, anul trecut, când a fost acuzat de homofobie, după ce a susţinut că faptul că s-a întâlnit cu şeful Guvernului irlandez şi cu partenerul de viaţă al acestuia a demonstrat că nu este "anti-gay". În trecut, Pence a votat împotriva legilor care protejează drepturile comunităţii LGBT, precum şi a legislaţiei pro-avort.

Soţia lui Pence este profesoară la o şcoală creştină unde sunt interzise persoanele gay şi transgender.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici