Departamentul de Stat afirmă că SUA şi Rusia menţin dialogul privind Siria şi Ucraina

Statele Unite menţin contactul cu Rusia privind situaţia din Siria şi Ucraina, cât şi în privinţa stabilităţii strategice şi a altor probleme bilaterale, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american, relatează site-ul agenţiei Tass.

323 afișări
Imaginea articolului Departamentul de Stat afirmă că SUA şi Rusia menţin dialogul privind Siria şi Ucraina

Departamentul de Stat afirmă că SUA şi Rusia menţin dialogul privind Siria şi Ucraina

"Aşa cum am spus anterior, această Administraţie a menţine deschisă uşa dialogului", a declarat oficialul.

"Menţinem canalele de comunicare cu Rusia privind Ucraina, Siria, controlul armelor, stabilitata strategică şi multe alte probleme bilaterele", a adăugat sursa pentru agenţia Tass.

Administraţia Donald Trump a stabilit la începutul lunii august că Rusia este responsabilă de atacul neurotoxic comis în martie în Marea Britanie vizându-l pe fostul agent secret rus Serghei Skripal şi a anunţat că va impune sancţiuni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici