Depozitul şi birourile PVH Europe sunt alimentate de cel mai puternic acoperiş din panouri solare

  • Cel mai puternic acoperiş solar din lume a fost pus în funcţiune în Olanda
  • Clădirea PVH găzduieşte depozitul şi birourile Tommy Hilfiger şi Calvin Klein
  • Acoperişul ar putea alimenta 4.500 de locuinţe timp de un an
1029 afișări
Imaginea articolului Depozitul şi birourile PVH Europe sunt alimentate de cel mai puternic acoperiş din panouri solare

Depozitul şi birourile PVH Europe sunt alimentate de cel mai puternic acoperiş din panouri solare

PVH Europe a anunţat punere în funcţiune a celui mai mare puternic acoperiş din panouri solare din lume.

Acoperişul clădirii din Venlo are 48.000 de panouri solare şi asigură întreaga energie necesară pentru funcţionarea depozitului şi centrului logistic care găzduieşte cartierul general Tommy Hilfiger şi birourile europene ale Calvin Klein.

Installaţia se întinde pe 11 hectare, cam 20 de terenuri de fotbal şi furnizează suficientă energie cât să alimenteze 4.500 de case timp de un an.

Peste 600.000 de produse Tommy Hilfiger şi Calvin Klein sunt distribuite în fiecare zi din depozitul de la Venlo către magazinele din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, dar şi direct către clienţi.

Depozitul are asigurat iluminatul cu surse eficiente energetic şi reciclează integral cartonul, plasticul şi materialele imprimate

PVH şi-a propus ca până în 2030 să-şi reducă cu 30% emisiile de carbon şi să asigure integral alimentarea birourilor şi depozitelor cu energie din surse regenerabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici