Designerul italian Vittorio Missoni, la bordul unui avion care a dispărut în apropiere de Venezuela

Un avion uşor la bordul căruia se aflau şase persoane, printre care s-ar număra creatorul de modă italian Vittorio Missoni şi concubina acestuia, a dispărut în Venezuela.

485 afișări
Imaginea articolului Designerul italian Vittorio Missoni, la bordul unui avion care a dispărut în apropiere de Venezuela

Avion în care se aflau şase persoane, printre care un creator de modă, dispărut în Venezuela (Imagine: AFP - Arhiva MediafaxFoto)

La bordul avionului se aflau, conform Corriere della Sera, patru cetăţeni italieni, printre care Vittorio Missoni, unul dintre administratorii casei de modă cu acelaşi nume.

Avionul decolase de pe Insula Los Roques şi se îndrepta spre Caracas, dispărând de pe ecranele radar în cursul nopţii.

Ministrul venezuelan de Interne, Nestor Reverol, a confirmat prezenţa la bordul avionului a creatorului de modă Vittorio Missoni şi a soţiei acestuia.

În afară de cei patru italieni, la bord mai erau cei doi piloţi ai aparatului.

Autorităţile din Venezuela caută epava aparatului, un bimotor Norman BN2, de fabricaţie britanică, având culoarea albă şi numărul de înmatriculare YV2615 BN-2.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici