Destinaţii turistice exotice pentru 2021

  • Pentru destinaţiile exotice, rezervările trebuie făcute din timp
  • Un sejur în Seychelles te poate costa în jur de 4.000 de euro fără biletele de avion
  • Bora Bora sau Kenya, sunt şi ele destinaţii de neuitat
280 afișări
Imaginea articolului Destinaţii turistice exotice pentru 2021

Destinaţii turistice exotice pentru 2021

Sectorul evenimentelor este încă în ceaţă, la fel ca şi statutul fiecărei ţări în ceea ce priveşte vaccinarea. De asemenea că pentru destinaţiile exotice pentru lunile de miere, rezervarea trebuie făcută din timp.

Dacă vrei un sejur într-o destinaţie precum Seychelles, trebuie să ştii că statul african deja a emis câteva reguli care îi privesc atât pe cei vaccinaţi cât şi pe cei nevaccinaţi.

Un sejur aici pleacă de la preţul de 4.000 euro pentru 7 zile de cazare, la care se adaugă biletul de avion.

Dacă vrei ceva mai diferit, poţi alege Kenya. Nu, nu e o destinaţie foarte accesibilă, dar cu siguranţă îţi rezervă amintiri de neuitat. Aici poţi face safari, şi chiar să iei masa cu... girafele.

Alte destinaţii demne de urmărit sunt Polinezia Franceză sau Bora-Bora.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici