Deutsche Bahn a permis reluarea circulaţiei trenurilor în Germania

Compania naţională de transport feroviar din Germania, Deutsche Bahn, a permis, vineri, reluarea circulaţiei trenurilor, la o zi după ce Ministerul german de Externe a avertizat cetăţenii să evite călătoriile, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, relatează site-ul agenţiei Dpa.

244 afișări
Imaginea articolului Deutsche Bahn a permis reluarea circulaţiei trenurilor în Germania

Deutsche Bahn a permis reluarea circulaţiei trenurilor în Germania

"Primele trenuri care merg pe distanţă lungă se află deja pe rută", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt este de părere că va mai dura o perioadă până când compania îşi va relua toate serviciile.

Deutsche Bahn a anunţat, mai devreme, că se aşteaptă ca trenuile să circule după orarul normal în partea estică a ţării.

Reluarea traficului feroviar în nordul Germaniei depinde de cât de repede vor fi curăţate şinele.

Furtuna "Friederike" a adus vânt ce a bătut, în medie, cu 103 km/h, ajungând chiar la 203 km/h în regiunea de vest a Germaniei.

Şase persoane au decedat în Germania, joi, din cauza furtunii, inclusiv doi pompieri implicaţi în operaţiuni de salvare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici