Diplomat arab, jefuit de aproape două milioane de lire în faţa unei bănci din Londra

Un diplomat arab a fost ameninţat cu arma de atacatori mascaţi şi jefuit de aproape două milioane de lire sterline, bani pe care i-ar fi retras pentru familia regală din Dubai, tâlhăria petrecându-se în faţa unei bănci din Londra, relatează The Independent.

329 afișări

Incidentul a avut loc vineri, în faţa Băncii Internaţionale a Dubai-ului din cartierul Knightsbridge, în timp ce diplomatul se îndrepta spre o limuzină cu două valize pline cu bani în mână.

Hoţii mascaţi l-au ameninţat cu o armă, i-au luat valizele şi au fugit cu o maşină.

Knightsbridge este o destinaţie populară de vacanţă a membrilor familiei regale din Dubai, care deţin mai multe proprietăţi în zonă.

În iunie 2010, averea Prinţului Mohammed bin Rashid Al Maktoum a fost estimată la 12,3 miliarde de dolari de revista americană Forbes.

La scurt timp după incident, doi bărbaţi au fost arestaţi şi puşi sub acuzare pentru jaf şi posesie de armă de foc cu intenţia de a intimida persoane.

Cei doi vor rămâne în arest până la audierea lor în faţa instanţei, în 13 septembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici