Directorul de comunicare al Casei Albe îşi anunţă demisia

Hope Hicks a anunţat, miercuri, că îşi va depune în perioada următoare demisia din funcţia de director de comunicare al Casei Albe, relatează New York Times.

1147 afișări
Imaginea articolului Directorul de comunicare al Casei Albe îşi anunţă demisia

Directorul de comunicare al Casei Albe îşi anunţă demisia

”Nu sunt cuvinte pentru a-mi exprima recunoştinţa faţă de preşedintele Trump”, a transmis Hicks prin intermediul unui comunicat.

Anterior, Hicks a ocupat şi funcţia de director de comunicare strategică.

Fost model şi specialistă în relaţii publice, Hicks este cunoscută pentru relaţia apropiată cu familia Trump şi a fost purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale.

Deşi mai puţin vizibilă decât funcţia de purtător de cuvânt al Casei Albe, directorul de comunicare are rolul de a gestiona strategia de comunicare a Administraţiei prezidenţiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici