Directorul francez al companiei Leoni a fost înjunghiat la Piteşti. Principalul suspect - soţia lui - VIDEO

Directorul francez al companiei Leoni, Luc Nenon, a ajuns, vineri după-amiază, la spital, după ce a fost înjunghiat, principalul suspect fiind soţia lui, audiată la ora transmiterii acestei ştiri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5673 afișări
Imaginea articolului Directorul francez al companiei Leoni a fost înjunghiat la Piteşti. Principalul suspect - soţia lui - VIDEO

Directorul francez al companiei Leoni a fost înjunghiat la Piteşti. Principalul suspect - soţia lui - VIDEO

Potrivit anchetatorilor, directorul firmei Leoni, Luc Nenon, se afla, vineri după-amiază, acasă, într-o locuinţă închiriată la ieşirea din Piteşti spre Slatina, iar la un moment dat acesta a mers pe jos la o spălătorie situată la circa 200 de metri de casă, sângerând.

"Vorbea la telefon. Am văzut că sângerează la umăr. I-am dat cămaşa jos şi l-am pansat până a venit Salvarea. A spus <my wife> (soţia mea - n.r.)", a declarat un bărbat de la spălătorie care l-a ajutat pe director.

Angajaţii spălătoriei au chemat Ambulanţa, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept.

Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un bărbat înjunghiat. A fost solicită o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon care, deşi le-a spus anchetatorilor că este beată, a fost dusă la audieri.

Conform aceloraşi surse, a fost cerut sprijinul Ambasadei Franţei pentru asigurarea unui elicopter care să-l transporte pe Luc Nenon la un spital din Capitală.

Leoni este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru compania Dacia.

ERATA: Mediafax a publicat iniţial o fotografie în care este Ion Lazar, patronul Lazar International Company - Hoedlmaier şi nu directorul francez al companiei Leoni, Luc Nenon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici