Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unuia dintre principalele spitale din Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus, a murit, marţi, din cauza bolii, scrie Reuters, citând televiziunea de stat din China.

2223 afișări
Imaginea articolului Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului

Liu Zhiming, directorul spitalului Wuhan Wuchang, a murit marţi dimineaţă la ora 10:30 (ora Chinei, n.r.) se arăta în anunţul transmis de media din China.

Autorităţile de sănătate din China au raportat că 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilanţul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1.873.

Autoritatea de Sănătate din Hubei a raportat că 93 de persoane au murit, luni, din cauza coronavirusului în această provincie. Numărul deceselor în epicentrul focarului de coronavirus a ajuns, astfel, la 1.789.

Comisia Naţională a Sănătăţii din China a anunţat, marţi, că pe lângă persoanele care au murit în Hubei, alte cinci au decedat în China continentală.

Bilanţul deceselor în urma infectării cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 1.868 în China şi 1.873 la nivel global.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici