Discursul Reginei Elisabeta a II-a după alegerile din Marea Britanie, în deschiderea sesiunii Parlamentului: Prioritatea Guvernului este de a obţine cel mai bun acord pentru Brexit

Regina Elizabeth a II-a a declarat miercuri că prioritatea Guvernului premierului Theresa May este de a asigura cel mai bun acord posibil pentru Brexit, informează Reuters.

971 afișări
Imaginea articolului Discursul Reginei Elisabeta a II-a după alegerile din Marea Britanie, în deschiderea sesiunii Parlamentului: Prioritatea Guvernului este de a obţine cel mai bun acord pentru Brexit

Discursul Reginei Elizabeth a II-a după alegerile din Marea Britanie, în deschiderea sesiunii Parlamentului: Prioritatea Guvernului este de a obţine cel mai bun acord pentru Brexit

În cadrul sesiunii de deschidere a Parlamentului, monarhul britanic a adăugat că Guvernul britanic ar trebui să încerce să obţină cel mai extensiv acord al termenilor de ieşire din Marea Britanie.

Regina Elizabeth a mai afirmat că va susţine implementarea Acordului de la Paris şi acţiunile împotriva schimbărilor climatice.

Totodată, monarhul a mai spus că Guvernul britanic va încerca să stabilească o comisie pentru lupta împotriva terorismului.

Discursul Reginei, prin intermediul căruia Guvernul britanic îşi prezintă programul legislativ, a fost amânat anterior pentru miercuri, pe fondul negocierilor dintre Partidul Conservator şi Partidul Democratic Unionist din Irlanda de Nord.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici