Disneyland California devine centru de vaccinare anti COVID-19

  • Disneyland California a fost transformat într-un centru foarte larg de vaccinare
  • În California vor avea prioritate la vaccinare bătrânii de peste 65 de ani
  • Pandemia a ucis în America peste 380.000 de persoane, aproape de cele 407.000 omorâte în Al doilea Război Mondial
405 afișări
Imaginea articolului Disneyland California devine centru de vaccinare anti COVID-19

FOTO: Profimedia

Americanii se vaccineaza şi la Disneyland. Acolo este primul loc de vaccinare în masă din California. Oficialii regiunii spun că Disneyland va fi unul dintre cele cinci mari centre de vaccinare în masă. Acesta se află la sud de Los Angeles.
 
„În mod normal, o operaţiune de această dimensiune necesită luni de planificare. Dar regiunea, împreună cu partenerii noştri de la OCFA (Orange County Fire Authority) şi Disney, împreună cu oraşul Anaheim, au creat acest centru de vaccinare în doar câteva zile”, a declarat Andrew Do, preşedinte, Consiliul de supraveghere din Orange County.
 
California pune prioritate pe cetăţenii de peste 65 de ani. Ei vor fi vaccinaţi înaintea lucrătorilor la urgenţă şi a profesorilor. Statul vrea să administreze aproape 1,5 milioane de doze de vaccin până vineri.
 
„În curând vom putea vaccina peste 7.000 de oameni în fiecare zi chiar în această locaţie”, a adăugat Andrew Do.
 
În Statele Unite peste 9,3 milioane de cetăţeni au primit primul vaccin. Totuşi, pandemia a făcut aproape la fel de multe victime precum Al doilea Război Mondial.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici