Divergenţe între SUA şi Rusia în discuţiile privind un nou acord START

Divergenţele persistă în negocierile ruso-americane pentru încheierea unui nou Tratat de reducere a armamentului strategic (START), declară Nikolai Makarov, şeful Statului Major al armatei ruse, informează pagina online a agenţiei RIA Novosti.

17 afișări
Imaginea articolului Divergenţe între SUA şi Rusia în discuţiile privind un nou acord START

Divergenţe între SUA şi Rusia în discuţiile privind un nou acord START (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cursul negocierilor privind Tratatul START, am întâmpinat o serie de probleme în privinţa inspecţiilor, cantităţilor şi controlului", a precizat Makarov.

Referindu-se la atitudinea de nemulţumire a Statelor Unite faţă de reacţiile Rusiei la propunerile americane, Makarov a subliniat: "Este posibil ca şi noi să fim nemulţumiţi de propunerile americane, vom continua să discutăm".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici