Dmitri Medvedev consideră îngrijorătoare informaţiile CIA despre Iran

Informaţiile CIA despre capacitatea Iranului de a fabrica două bombe nucleare sunt "îngrijorătoare", a declarat duminică la Toronto, în Canada, preşedintele rus Dmitri Medvedev.

24 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev consideră îngrijorătoare informaţiile CIA despre Iran

Dmitri Medvedev consideră îngrijorătoare informaţiile CIA despre Iran (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aceste informaţii trebuie verificate dar ele sunt îngrijorătoare, cu atât mai mult cu cât comunitatea internaţională nu recunoaşte programul iranian ca fiind unul transparent", a declarat Medvedev la încheierea summitului liderilor G20.

Directorul CIA, Leon Panetta, a declarat duminică pentru postul american de televiziune ABC că Iranul dispune de suficient uraniu slab îmbogăţit "pentru a fabrica două arme" nucleare, adăugând că această ţară ar putea pune la punct un dispozitiv în doi ani, dacă îşi propune acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici