Dmitri Rogozin glumeşte pe tema sancţiunilor impuse de Occident: "Tancurile ruse nu au nevoie de viză"

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a glumit, luni, pe tema sancţiunilor impuse de Occident Rusiei, afirmând că "tancurile ruse nu au nevoie de viză", potrivit Radio Free Europe / Radio Liberty.

15219 afișări
Imaginea articolului Dmitri Rogozin glumeşte pe tema sancţiunilor impuse de Occident: "Tancurile ruse nu au nevoie de viză"

Dmitri Rogozin glumeşte pe tema sancţiunilor impuse de Occident: "Tancurile ruse nu au nevoie de viză" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încercând să atenueze preocupările Occidentului privind intensificarea activităţilor militare ruse în regiunile arctică şi baltică, Rogozin a declarat: "Eu am glumit mereu, spunând că, dacă nu ne dau vize, ne introduc pe liste de sancţiuni..., tancurile ruse nu au nevoie de vize".

Dmitri Rogozin este vizat de sancţiuni din partea Statelor Unite şi Uniunii Europene după ce Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea, în martie 2014.

Ca reacţie la plasarea sa pe lista personalităţilor ruse care nu pot primi vize de călătorie în Occident, Rogozin afirma: "Armata rusă are şi alte modalităţi de călătorie, în afara vizelor".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici