Dodon, mesaj pentru Iohannis de 1 Decembrie: Am ferma convingere că vom menţine un dialog activ

Preşedintele Republicii Moldova l-a felicitat pe Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României, Igor Dodon transmiţându-i omologul său român că are ferma convingere că vor menţine un dialog politic activ.

1310 afișări
Imaginea articolului Dodon, mesaj pentru Iohannis de 1 Decembrie: Am ferma convingere că vom menţine un dialog activ

Dodon, mesaj pentru Iohannis de 1 Decembrie: Am ferma convingere că vom menţine un dialog activ

"Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie şi cooperare moldo-române , bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă. Totodată, ţin să vă aduc sincere mulţumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova. Am ferma convingere că şi pe viitor vom menţine un dialog politic activ , iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state", se arată în scrisoarea transmisă de preşedintele Republicii Moldova lui Klaus Iohannis.

La finalul lunii octombrie, Igor Dodon a anunţat că i-a transmis o invitaţie oficială lui Klaus Iohannis pentru a efectua o vizită la Chişinău, iar liderul moldovean a precizat că relaţiile dintre cele două state sunt fundamentale pentru Republica Moldova, a relatat Unimedia.info.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici