Dodon şi Chirtoacă, în al doilea tur la alegerile pentru primăria Chişinăului

Candidatul comunist la primăria Chişinău, Igor Dodon, a câştigat alegerile cu 48,07 la sută din voturi, în faţa primarului în exerciţiu, Dorin Chirtoacă, pentru care au votat 46,51 la sută dintre cetăţenii capitalei, a anunţat marţi Comisia Electorală Centrală, după numărarea tuturor voturilor.

508 afișări
Imaginea articolului Dodon şi Chirtoacă, în al doilea tur la alegerile pentru primăria Chişinăului

Dodon şi Chirtoacă, în al doilea tur la alegerile pentru primăria Chişinăului (Imagine: Radu Stefan/Arhiva Mediafax Foto)

Aşa cum se preconizase, cei doi candidaţi se vor înfrunta într-un al doilea tur de scrutin.

Pe locul al treilea s-a clasat candidata Partidului Democrat din R.Moldova, Valentina Buliga, care a obţinut 2,56 la sută din voturi, ea fiind urmată de independentul Mihai Godea, cu 0,82 la sută.

Toţi ceilalţi candidaţi au obţinut sub 0,5 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici