Doi americani au fost răpiţi în Haiti

Departamentul de Stat al SUA a început o anchetă după ce a primit informaţii potrivit cărora doi americani au fost răpiţi în Haiti, potrivit Reuters.

489 afișări
Imaginea articolului Doi americani au fost răpiţi în Haiti

FOTO Luckson Saint-Vil Journaliste/ Twitter

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat sâmbătă că autorităţile sunt la curent cu informaţiile privind doi cetăţeni americani dispăruţi în Haiti, după ce mass-media a anunţat că un cuplu din Florida a fost răpit.

Abigail Toussaint şi Jean-Dickens Toussaint, ambii în vârstă de 33 de ani, au fost răpiţi în apropiere de capitala Port-au-Prince şi sunt ţinuţi ostatici de câteva zile, potrivit unei petiţii online lansate de o femeie care susţine că este rudă a cuplului.

Cuplul din Florida se afla într-o excursie pentru a-şi vizita familia. Cei doi au participat la un festival şi ulterior au fost răpiţi în timpul unei călătorii cu autobuzul, susţine ruda, potrivit CNN.

Bandele controlează o mare parte din Haiti. Infractorii se luptă cu poliţia şi între ei pentru teritorii. De asemenea, ei iau ostatici pentru a cere bani pentru răscumpărare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici