Doi cetăţeni români suspectaţi de furt, arestaţi într-o zonă din Italia devastată de cutremure

Doi cetăţeni români suspectaţi de furt într-o zonă devastată de cutremurele produse pe 24 august în centrul Italiei au fost arestaţi preventiv, anunţă autorităţile italiene, citate de site-ul agenţiei ANSA.

1670 afișări
Imaginea articolului Doi cetăţeni români suspectaţi de furt, arestaţi într-o zonă din Italia devastată de cutremure

Doi cetăţeni români suspectaţi de furt, arestaţi într-o zonă din Italia devastată de cutremure

Cei doi români - un bărbat şi o femeie de 44, respectiv 45 de ani - au fost surprinşi cu un vehicul înmatriculat în Germania imediat după ce ar fi comis furturi în satul Preta din comuna Amatrice (regiunea Lazio).

În maşina suspecţilor, carabinierii au găsit îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic şi 300 de euro.

Cei doi români, cunoscuţi cu antecedente penale, au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru furt calificat în formă agravată.

Cel puţin 290 de persoane, inclusiv cetăţeni români, au murit în urma cutremurelor produse pe 24 august în centrul Italiei, Amatrice fiind una din zonele devastate de seism.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici