Doi cosmonauţi ruşi au programată o plimbare în spaţiu peste o lună

  • Cosmonauţii vor părăsi staţia spaţială pe 2 iunie, pentru a pregăti modulul pirs.
  • Astronauţii NASA au lucrat pentru ansamblarea unui hardware nou de staţie.
  • Plimbarea spaţială a celor doi cosmonauţi ruşi va dura aproximativ 6 ore şi jumătate.
498 afișări
Imaginea articolului Doi cosmonauţi ruşi au programată o plimbare în spaţiu peste o lună

Doi cosmonauţi ruşi au programat o plimbare în spaţiu peste o lună

Doi cosmonauţi ruşi sunt pregătiţi să facă o plimbare spaţială, pentru a continua pregătirea dispozitivului de blocare a compartimentului de andocare Pirs pentru decuplare şi eliminare, de la sfârşitul acestui an.
 
Pe 2 iunie, specialiştii în misiunea expediţiei 65, Oleg Novitskiy şi Pyotr Dubrov vor părăsi staţia spaţială, pentru a pregăti modulul pirs, pentru plecarea la sfârşitul acestui an.
 
Membrii echipajului vor deconecta toate conexiunile mecanice dintre pirs şi staţie înainte de extragerea acestuia, de către nava Cargo 77, făcând loc modulului de laborator multifuncţional de vizualizare numit Nauka. 
 
Aceasta va fi prima plimbare spaţială pentru cosmonauţi, iar ea va dura aproximativ şase ore şi jumătate.
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici