Doi diplomaţi pakistanezi, daţi dispăruţi de trei zile, în Afganistan - Islamabad

Doi diplomaţi pakistanezi ai unui birou al consulatului din oraşul Jalalabad, din estul Afganistanului, au fost daţi dispăruţi de vineri, când urmau să se reîntoarcă în Pakistan, conform unui birou al ministerului de Externe din Isamabad, citat de Euronews.

536 afișări
Imaginea articolului Doi diplomaţi pakistanezi, daţi dispăruţi de trei zile, în Afganistan - Islamabad

Doi diplomaţi pakistanezi, daţi dispăruţi de trei zile, în Afganistan - Islamabad

”Pakistanul a solicitat Guvernului afgan întreprinderea tuturor eforturilor pentru a asigura recuperarea timpurie a oficialilor noştri şi aducerea în faţa justitiei a vinovaţilor”, a anunţat prin intermediul unui comunicat ministrul pakistanez de Externe.

Statul afgan a organizat trei grupuri diferite de investigaţii pentru a cerceta incidentul.

Ministerul de Externe nu a făcut presupuneri despre cine s-ar putea afla în spatele dispariţiilor, dar în trecut mai multe grupări islamiste afgane au vizat diplomaţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici