Doi diplomaţi pakistanezi răpiţi în iunie, eliberaţi într-o operaţiune militară, în Afganistan

Serviciile de securitate afgane au salvat doi diplomaţi pakistanezi care fuseseră capturaţi de un grup islamist în iunie, în Afganistan, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

270 afișări
Imaginea articolului Doi diplomaţi pakistanezi răpiţi în iunie, eliberaţi într-o operaţiune militară, în Afganistan

Doi diplomaţi pakistanezi răpiţi în iunie, eliberaţi într-o operaţiune militară, în Afganistan

Ministerul afgan de Externe a transmis că cei doi diplomaţi pakistanezi au fost "recuperaţi în urma unei operaţiuni de salvare", fiind transferaţi la Ambasada Pakistanului din Kabul.

Cei doi diplomaţi activau la Consulatul pakistanez din Jalalabad şi au fost răpiţi pe 16 iunie.

Autorităţile afgane nu au dezvăluit de către ce grup islamist erau reţinuţi diplomaţii. În Afganistan sunt activi insurgenţii talibani şi membri ai reţelelor teroriste Stat Islamic şi Al-Qaida.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici