Doi elefanţi s-au îmbătat şi au adormit după ce au băut 30 de litri de alcool din porumb

Doi elefanţi s-au îmbătat şi au adormit într-o grădină din Yunnan, China, după ce au băut 30 de litri de alcool din porumb. Cei doi elefanţi făceau parte dintr-o turmă de 14 elefanţi care au plecat la plimbare după hrană şi au dat peste alcoolul din porumb.

8228 afișări
Imaginea articolului Doi elefanţi s-au îmbătat şi au adormit după ce au băut 30 de litri de alcool din porumb

Doi elefanţi s-au imbatat si au adormit dupa ce au baut 30 de kg de alcool de porumb

Dacă noi oamenii trebuie să păstrăm aşa-numita distanţă socială din cauza pandemiei de Coronavirus, nu acelaşi lucru de întâmplă în lumea elefanţilor.

O turmă de 14 elefanţi au făcut o plimbare într-un sat din YunnanChina şi în timp ce căutau de mâncare, au dat peste nişte alcool din porumb. Ce s-a întâmplat mai departe?

Doi dintre elefanţi s-au îmbătat şi au adormit într-o grădină din apropiere după ce au băut 30 de litri de alcool de porumb.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici