Doi militanţi islamişti au fost împuşcaţi mortal după ce au atacat o unitate de poliţie israeliană

  • Doi militanţi islamişti au fost împuşcaţi mortal în Cisiordania după ce au atacat o unitate de poliţie israeliană
  • Atacul a vizat unitatea de poliţie israeliană Salem, în zona de nord a frontierei dintre Israel şi Cisiordania
391 afișări
Imaginea articolului Doi militanţi islamişti au fost împuşcaţi mortal după ce au atacat o unitate de poliţie israeliană

Doi militanţi islamişti au fost împuşcaţi mortal după ce au atacat o unitate de poliţie israeliană

Doi militanţi palestinieni au fost împuşcaţi mortal după ce au deschis focul asupra unui sediu al Poliţiei de frontieră israeliene, într-un incident produs vineri în nordul teritoriului palestinian Cisiordania, afirmă surse citate de cotidianul The Jerusalem Post.

Atacul a vizat unitatea de poliţie israeliană Salem, în zona de nord a frontierei dintre Israel şi Cisiordania.

Trei militanţi islamişti palestinieni au deschis focul cu arme semiautomate spre unitatea de poliţie, iar agenţii israelieni au ripostat.

"Teroriştii au deschis focul spre poarta unităţii. Ofiţeri de poliţie şi un militar israelian au ripostat, neutralizându-i pe cei trei", a comunicat Poliţia israeliană.

Doi dintre atacatori au fost împuşcaţi mortal, iar unul a fost transportat în stare gravă la un spital din oraşul israelian Afula. Niciun agent israelian nu a fost rănit în incident.

Tot vineri, într-un alt incident, un palestinian în vârstă de 27 de ani din Hebron a fost arestat după ce a încercat să atace mai multe persoane cu un cuţit, la Peştera Patriarhilor.

Autorităţile israeliene au intensificat măsurile de securitate în oraşul Ierusalim, în contextul riscurilor intensificării violenţelor spre finalul postului musulman al Ramadanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici