Doi militari americani au fost ucişi de un militar afgan în oraşul Kandahar din Afganistan

Un militar afgan a împuşcat şi a ucis doi membri ai trupelor americane în oraşul Kandahar din Afganistan, au declarat oficialii americani, relatează Associated Press.

1665 afișări
Imaginea articolului Doi militari americani au fost ucişi de un militar afgan în oraşul Kandahar din Afganistan

Doi militari americani au fost ucişi de un militar afgan în oraşul Kandahar din Afganistan

Oficialii au vorbit în condiţii de anonimat, deoarece nu au fost autorizaţi să ofere detalii care nu au fost încă făcute publice.

Comandamentul central al Statelor Unite a confirmat că au fost ucişi doi militari americani, dar nu a oferit detalii. Acesta a spus că informaţiile suplimentare sunt reţinute până la 24 de ore după notificarea rudelor apropiate.

Potrivit oficialilor, soldatul afgan a fost rănit şi este reţinut. Incidentul a avut loc în oraşul Kandahar, din sudul ţării.

Taguri:
afganistan,
sua,
armată

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici