Doi morţi după prăbuşirea unui avion în munţii Germaniei

  • Două persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit luni în munţii Siebengebirge din Germania.
  • Cadavrele, care nu au fost încă identificate, au fost recuperate din epavă, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei.
  • Părţi ale avionului au fost împrăştiate pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi ca urmare a impactului cu solul.
1106 afișări
Imaginea articolului Doi morţi după prăbuşirea unui avion în munţii Germaniei

Doi morţi după prăbuşirea unui avion în munţii Germaniei

Avionul a decolat de pe aerodromul Hangelar din Sankt Augustin, în apropiere de Bonn, şi s-a prăbuşit la scurt timp într-o zonă împădurită din apropierea districtului Koenigswinter-Ittenbach, conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Luni dimineaţa a fost o ceaţă deasă, o vreme care nu este însă neobişnuită în regiune în această perioadă a anului.

Nu este clar ce a cauzat prăbuşirea avionului bimotor cu elice care trebuia să aterizeze la Hamburg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici